B&T Productions

Bedrijfsfeestjes, teamuitjes of evenementen, Ron van B&T Productions regelt het voor je. Hij is pas tevreden als jij een te gekke dag hebt gehad bij een van zijn activiteiten, zoals het Geheim van het Sint Jozefklooster.

B&T Productions

B&T Productions Bedrijfs- en Teamuitjes organiseert al meer dan 25 jaar spraakmakende feesten, evenementen en bedrijfs- en teamuitjes. Ze staan bekend om hun originele concepten waarin alles tot in details is geregeld. Laat je uitje of feest maar aan hun over, bijna niks is onmogelijk.

Activiteiten

De creativiteit uit zich voornamelijk in de zelfontwikkelde activiteiten die er worden aangeboden. Ontcijfer bijvoorbeeld het Geheim van het Sint Jozefklooster, een spannend spel vol met raadsels en verrassingen. Of ga op avonturentocht met de Strijd der Westlanders, een boottocht waarbij je langs de route verschillende opdrachten uitvoert.

Geheim van het Sint Jozefklooster

Evenementen

B&T Productions organiseert ook evenementen, zoals bedrijfsfeesten en openingen. Ze helpen je graag met de planning, catering, communicatie, decoratie, artiesten en entertainment van jouw evenement. 

Informatie

Tilanusstraat 30 (kantoor)
2672 BL Naaldwijk
Tel: 0174-623622
info@bent.nl
www.bent.nl
Facebook