Buitensportterein voor grote groepen

Een sportief trainingsweekend in Westland? Werken aan teambuilding? Dan is Boerderij Dichtbij voor jullie de perfecte bestemming met een mooi buitensportterein.

Activiteiten

Leo en Wilma van Adrichem van Boerderij Dichtbij hebben hun accommodatie speciaal op actieve groepen ingericht. Sportievelingen kunnen bij Boerderij Dichtbij gebruik maken van het buitensportterrein. Leuke buitenactiviteiten die je kan boeken zijn het hoogteparcours of een boottochtje met de open Westlander “De dichtbij”. Nieuw is de huur van stoere elektrische driewielers, genaamd “De Virto” waarmee men een unieke tocht door de omgeving kan maken. Verder kun je gebruik maken van de faciliteiten als: het 1300m2 kunstgrasveld, een grote zandbak voor beach-balsporten, de jeu de boules banen, de kinderboerderij, trampoline en nestschommels.

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk en huiselijk ingerichte woonstallen, welke geschikt zijn voor overnachtingen van groepen van 9 t/m 74 personen. Prijs is vanaf €736,- voor een weekend (12 personen) of €2.107,- voor een weekendje weg met 30 personen. 

Waar kan ik dit doen?