Cabaret Zorg: Marien van de Berg Burn Out

donderdag 10 oktober 2019, 20:00

Het programma van de groep: 'Het draait om mensen nietwaar' van Marien v.d. Berg trekt altijd weer volle zalen…

En waarom? Omdat het allemaal zo heerlijk herkenbaar is en ook niet te serieus. Mensen maken van alles mee in het leven en dan is het fijn om in een liedje cabaretachtige sfeer de herkenbaarheid te zien en er ook om te kunnen lachen.
Zo’n avond is dus altijd weer meezingen, lachen en herkenbare verhalen en muziek! Het nieuwe programma Burn-Out was zo’n succes en niet alle aanmelders konden terecht dat we het herhalen op 10 oktober! 

Hoe komt het toch dat zo veel mensen een BURN – OUT krijgen?  Het lijkt wel of het er zo langzamerhand bij hoort en ook steeds meer jonge mensen overkomt het. Er zijn veel oorzaken te noemen maar uiteraard is nog belangrijker hoe je het kunt voorkomen. Met de gebruikelijke lach en traan gaat het liedjescabaretgezelschap deze problematiek te lijf. Uiteraard is ook deze voorstelling weer interactief en kan er weer regelmatig worden meegezongen.
Het Draait Om Mensen Nietwaar bestaat uit: Chris Pastijn- gitaar en zang, Ton de Vos- bas en zang, Gerrit van den Berg – percussie trombone en zang, Marien van den Berg – percussie en zang.

Aanmelden

Meld je snel aan via de mail, want de avond is weer zo volgeboekt! 
Entree € 7,= inclusief de koffie en de thee. Aanmelden vooraf bij info@cultuurschuur.nl

Datum

do 10 okt 20:00