Cast-Art Workshops

  • Wateringen

Cast-Art Workshops

Schilderen aan zee of in een kas vol bloemen. Cast-Art Workshops organiseert al vanaf 2006 diverse inspirerende schilder- en tekenworkshops en cursussen. 

Workshops bij Cast-Art

Elk jaar van april tot en met juni geeft kunstschilder Carel Steijn uit Wateringen schilder- en tekenworkshops op locatie in regio Westland. Voor sommige workshops kun je je als individu inschrijven! Daarnaast organiseert Carel workshops op aanvraag. Je kunt hierbij kiezen uit drie verschillende methodes en een sessie duurt ongeveer 2½ uur.

Cast Art schilderworkshop Westland

Schildercursussen

De schildercursussen van Carel zijn heel leerzaam. Want hoe pak je het maken van een schilderij aan? Er wordt aandacht besteed aan de materialen, de juiste achtergrond, de compositieschets, de juiste kleuren en de rol van licht en donker. "Maar vooral het kijken", vertelt Carel. De technieken worden besproken en uitgeprobeerd. Tenslotte kan er in overleg met de cursisten aan een thema gewerkt worden. Aan een cursus kunnen maximaal 12 cursisten meedoen, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding. 

Inschrijven voor workshops

Ben je geïnteresseerd in een workshop of cursus? Schrijf je dan in via de website, mail of telefoon. Je hoeft geen gevorderde schilder te zijn, want de workshops en cursussen zijn ook voor beginners

Informatie

Ten Hove 16
2291 CK Wateringen
Tel: 06-46331861
info@cast-art.nl
www.cast-art.nl
Facebook

Workshops op aanvraag of tijdens workshopdagen (vooraf inschrijven).