Chocolaterie Le Cacao

  • Wateringen

Chocolaterie Le Cacao

Chocolaterie Le Cacao is een ambachtelijke chocolaterie in Wateringen. De geur van chocolade je tegemoet... en je kijkt je ogen uit bij het zien van de vele bonbons en chocolaatjes. 

Chocolaterie Le Cacao

Chocolaterie Le Cacao is een ambachtelijke chocolaterie die staat voor: kwaliteit, originaliteit en Growing Great Chocolade. Op een ambachtelijke wijze met liefde en passie voor het vak maakt Mike zijn heerlijke chocolaatjes. Maar er is meer naast de ambachtelijke chocolaterie. Je kunt bij Le Cacao ook terecht voor een uitgebreid ontbijt, High Tea, High Chocolate, Theeproeverij, workshops en kinderfeestjes.

Chocolaterie

Bonbons, chocolaatjes, truffels in allerlei vormen en thema's, voor elke gelegenheid het perfecte stukje chocola. Ze kunnen het zo gek niet bedenken, voor geboortes, verschillende feestdagen, Valentijn of.. verzin zelf eens iets! Naast chocola is er een groot assortiment aan thee.

Chocolaterie Le Cacao - chocolaatjes

Koffie en thee met iets lekkers

In de lunchroom of op het zonnige terras van Le Cacao kun je genieten van een kopje koffie van Bristot of een kopje thee met iets lekkers. 

Workshops en meer..

Wil je zelf dit ambachtelijke vak ervaren en je smaak testen? Chocolaterie Le Cacao verzorgt workshops en proeverijenVoor de kleine choc-a-holics kunnen er kinderfeestjes besproken worden.

Informatie

Plein 14
2291 CC Wateringen
Tel: 0174-226308
info@lecacao.nl
www.lecacao.nl
Facebook

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag gesloten