The Coast beach house

  • Monster

The Coast beach house

Bij The Coast beach house in Monster kun je het jaar rond genieten van de Westlandse kust. In de zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Er worden dagverse producten en pure gerechten geserveerd, veelal fairtrade, biologisch of uit de streek. 

The Coast beach house: een zee van rust

The Coast is te vinden op het Monsterse strand. Dit strand is precies zoals een strand moet zijn: weids, rustig en ruig. In Monster staat de natuur centraal, dus geen aaneenschakeling van strandtenten en massatoerisme. Op dit strand kun je genieten van een ontspannen wandeling aan het water en daarna lekker opwarmen (of verkoelen) bij The Coast.

The Coast, zandmotor

Prachtig uitzicht

Het is niet zomaar een strandpaviljoen. Door de hoogte van het beach house en het bijzondere ramenspel ontstaat er een panorama-uitzicht over het strand van Kijkduin tot Hoek van Holland. Het biedt een uitzicht op de actieve (kite)surfers, de zandmotor en de wilde natuur. Zelfs de zeehonden laten zich een paar keer per jaar op het strand zien, dat is wel heel bijzonder! 

Meer foto's:

Informatie

Molenslag Noordzijde Monster
2681 VP Monster
Tel: 0174-280331
info@thecoast.nl
www.thecoast.nl
Facebook

Openingstijden
The Coast is zeven dagen per week geopend vanaf 10.30 uur en in het weekend zelfs eerder. Maandag t/m donderdag sluit de keuken om 16.00 uur. In het weekend om ongeveer 19.30. Bij twijfel, kun je het beste even bellen.

Bekijk de precieze openingstijden op de website van The Coast.