Country, Iers en bluegrass muziek!

zondag 21 oktober 2018, 16:00

Country, Iers, Bluegrass met Frank Jansen Quartet in de Cultuurschuur.

Frank Jansen Quartet

Het Frank Jansen Quartet is een graag geziene gast in Engeland en Schotland, Frank Jansen voorstellen is voor de echte country liefhebber niet nodig, want hij is reeds  jaren een gevestigde naam in het country circuit. Frank schrijft of bewerkt een deel van zijn liedjes zelf. Vol overtuiging brengt hij traditional country music zoals dat hoort. Rustig, dan meer tempo met mooie teksten om naar te luisteren, het repertoire is verder uitgebreid met Ierse en Blue Grass liedjes.

Hij heeft inmiddels een 5 cd’s gemaakt en 3 maanden lang nummer 1 in de Amerikaanse “Europe Top 100 Variety Indie Charts” gestaan.
Frank wordt begeleid door drie doorgewinterde muzikanten die het klappen van de zweep kennen. Op lead, mandoline, banjo speelt Cor van der Pluym. Joost de Nijs zorgt voor het dobro spel en soms de basgitaar. Beide heren verzorgen tevens de harmony zang. Paul Roskam speelt canjon en Bas. En vormen zo een hechte basis voor de mooie warme countrystem van Frank Jansen.

Het optreden is zondagmiddag 21 oktober, aanvang 16.00 uur, entree € 7,- inclusief de koffie. Aanmelden gewenst bij info@cultuurschuur.nl
Meer over het gehele programma op www.cultuurschuur.nl

Datum

zo 21 okt 16:00