Cursus druiven snoeien

zaterdag 17 november 2018, 09:30

Themapark de Westlandse Druif geeft diverse cursussen waar je leert een (eigen) druivenboom te verzorgen. Snoeien is daarvoor belangrijk, want snoei geeft groei!

Druiven snoeien

November is de periode waarin de druiven worden gesnoeid bij Themapark de Westlandse Druif én bij de vele hobbykwekers. Graag geeft het themapark de kunst van het snoeien door aan hobbykwekers en andere geïnteresseerden. Cursisten zijn dan ook van harte welkom op 10, 17 of 24 november 2018.

Voor het snoeien van de druivenbomen is het heel belangrijk om dit op de juiste manier te doen, want: snoei geeft groei! Deelnemers aan de druivensnoeicursus leren bij Themapark de Westlandse Druif handige tips en trucs om deze kunst goed onder de knie te krijgen.

Inschrijven

Dit jaar is er bij de Westlandse Druif een groot aantal druivenbomen verkocht en neemt de aanvraag voor deze cursus steeds meer toe. Dus schrijf je op tijd in! De cursus op 10, 17 of 24 november bestaat uit een theoretisch en een praktijk gedeelte, start om half 10 en duurt tot ongeveer 12 uur. Uiteraard pauzeren we even met een kopje koffie of thee. De kosten hiervoor bedragen € 20,00 per persoon. Aanmelden kan telefonisch naar de Westlandse Druif  via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl

 

Datum

za 17 nov 09:30