Dagje strand in Italiaanse sferen

Bij BeachLine Beach ervaar je een Italiaans gevoel op het strand. De geur van heerlijke Italiaanse koffie en huisgemaakte steenovenpizza’s komt je tegemoet... 

Dagje strand in Italiaanse sferen bij BeachLine Beach

De geur van heerlijke Italiaanse koffie kom je tegemoet zodra je bij BeachLine Beach plaatsneemt aan één van de eettafels op het terras of neerstrijkt in één van de sfeervolle loungehoeken. Onder het genot van een Italiaanse Latte Macchiato, cappuccino of verse jus in combinatie met een heerlijk stukje appeltaart, geniet je van de unieke ambiance van het strand. 

BeachLine Beach 's-Gravenzande

Italiaans-Nederlandse keuken

Het restaurant van BeachLine Beach onderscheid zich door haar Italiaans-Nederlandse keuken. De kwaliteit van het eten staat hoog in het vaandel. De koks bereiden graag heerlijke huisgemaakte steenovenpizza’s (aanrader), pasta’s, verse broodjes en gezonde salades met waar mogelijk streekproducten uit het Westland. Ook een uitgebreide snackkaart maakt deel uit van een groot en divers aanbod. 

Daarbij kun je genieten van ‘Italian Wine Flight’ arrangement in combinatie met een heerlijk plankje antipasti! Maar als bierliefhebber kun je kiezen voor één van de maandelijks afwisselende speciaalbieren.

Meer informatie

Een BBQ Arrangement kan vanaf 10 personen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Daarnaast kunnen allergieën of diëten vooraf gemeld worden. 

Waar kan ik dit doen?