De Cultuurschuur

  • Monster

De Cultuurschuur

In de Cultuurschuur komen bekende en minder bekende artiesten, muzikanten, cabaretiers en meer een optreden doen. Voor een gezellige culturele avond! 

Onstaan

De Cultuurschuur is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan, bedoeld om muzikanten, artiesten, kunstenaars en allerlei andere mensen, die wat over willen dragen, kansen te geven. Inmiddels is de Cultuurschuur uitgegroeid tot een bekend podium en komen er mensen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten, naar optredens kijken. Het is een grote ‘verlengde’ huiskamer, met veel grootmoeders tijd spullen en eigen schilderwerken. 

Voor iedereen!

Ook het pas beginnende bandje of zangeres van om de hoek is welkom! Mensen met een verstandelijke beperking voeren ook af en toe prachtige theaterstukken in de Cultuurschuur op! Maar zeker ook mensen uit andere culturen.

Daar waar geluk nog heel gewoon is en waar iedereen welkom is!

Workshops en evenementen

De week door worden er allerlei workshops en theater- en muziekoptredens gegeven. Kijk maar eens in de agenda. Je kunt de Cultuurschuur ook benaderen voor bedrijfs-familie evenementen, vaak ook in samenwerking met Plukkerij Framblij.

De muziek-cabaret agenda staat op www.cultuurschuur.nl evenals het workshop aanbod.

Informatie

Zwartendijk 11
2681 LM Monster
Tel: 0174-244980
Mob: 06-12031522
info@cultuurschuur.nl
www.cultuurschuur.nl

Openingstijden:
Tijdens de workshops en activiteiten.