De Druifjesvaart vanaf Delft

vrijdag 28 september 2018, 12:00

Op donderdag 13 en vrijdag 28 september 2018 wordt er een gezellige Druifjesvaart Delft mét lunch georganiseerd. Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven!

De Druifjesvaart vanaf Delft

We stappen op bij station Delft en varen door het polderlandschap richting rivier De Zweth. Tijdens deze tocht genieten we van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Eenmaal aangekomen bij de plaats van bestemming meert de schipper aan en word je gastvrij ontvangen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met sappige Westlandse druiven. Daarna volgt een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en verleden van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de échte druiventuinder.

Meer informatie

De Druifjesvaart is op donderdag 13 en op vrijdag 28 september 2018 om 12.00 uur bij Station Delft. Rond 16.15 uur zijn we weer terug bij Station Delft. De prijs van de vaart is € 39,50 per persoon. Dit is inclusief een lekkere lunch aan boord en een rondleiding door de druivenserres mét druiven bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Het schip is voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids. Voor mindervaliden rijdt de ‘Druiven-Express’ heen en weer naar de druivenkwekerij (max. 5 personen per rit). Daarnaast zijn er ook twee rolstoelen beschikbaar.

Inschrijven:

Via De Hollandse Vloot: info@dehollandsevloot.nl of 0174-623622. Bent u met een grotere groep? Dit uitstapje is het gehele seizoen te boeken. 

Datum

vr 28 sep 12:00