De druiven worden geoogst!

zondag 9 september 2018, 11:00

In het weekend van 8 en 9 september 2018 zijn er Open Dagen bij Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. De prachtige donkerblauwe en witte druiventrossen worden geoogst. Lekker!

De druiven worden geoogst

Tijdens de Open Dagen zijn de druivenserres van Hilde en Arnold te bezichtigen waar Westlands Roem, prachtige donkerblauwe en witte druiventrossen, onder de zachtgroene druivenbladeren aan de druivenbomen hangt. Het is oogsttijd, dus de druiven worden geoogst! Wil je ook eens échte Westlandse druiven van dichtbij zien? Kom dan kijken in de druivenserres waar prachtige donkerblauwe en witte druiventrossen onder de groene bladeren aan de druivenbomen hangen. Het is weer volop smullen van sappige, zoete druiven die je natuurlijk lekker mag proeven.

In de druivenserres exposeert kunstenaar Corry van der Knaap haar schilderkunst, voor vragen over wat ‘Biologisch Dynamisch’ inhoudt kun je bij Demeter terecht. Het Brocante huisje is er dit jaar ook met allerlei leuke thema’s.

Buiten op het druiventerras de hele dag ‘Druifpop’. Een open podium met livemuziek van singer songwriters, muzikanten uit de buurt. En natuurlijk zijn er dit jaar ook de ‘wereldberoemde’ Druivenbommetjes! 

Kortom het worden weer mooie Open Dagen en iedereen is van harte welkom!

Meer informatie

De Open Dag is van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren wordt duidelijk aangegeven. Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight ligt tussen knooppunt 13 en 15 van het vaarnetwerk in Midden-Delfland. 

Tip: kom op de fiets! Of kom eens met de boot!

Datum

zo 9 sep 11:00