De grootste indoorkartbaan van Europa

Kom karten op de grootste indoorkartbaan vind je in Westland. Waan je op een baan met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten.

Karten bij Van Der Ende Racing Inn

De grootste indoorkartbaan van Europa ligt in Poeldijk, Westland! De kartbaan van de gebroeders Van der Ende is maar liefst 1,3 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten. Met een minimale breedte van vijf meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. "Dit alles maakt ons circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen" vertelt één van de broers. Zij weten als geen ander waar een kartbaan aan moet voldoen. De voorliefde voor piepende banden en brullende motoren is de jonge ondernemers met de paplepel ingegoten. Zij hebben tal van nationale en internationale titels in de wacht gesleept en zijn nog altijd actief in de autosport.

Grootste indoorkartbaan van Europa

Wat was dat gaaf!

Karten op de grootste indoorkartbaan van Europa is al mogelijk met een lengte 1,50 meter. Iedere deelnemer rijdt één heat van 10 minuten. Na de heat krijgt iedereen een print met de rondetijden van alle deelnemers. De baancapaciteit is maximaal 20 karts per heat. Indien gewenst, kun je zelfs voor een gezelschap de gehele baan afhuren.

Kinderkarten

Voor de kleintjes onder ons, vanaf 1,40 meter, kan er gekart worden op een speciale kampioenenbaan. Dat is een kortere baan, gemaakt om kinderen op een veilige manier rond te laten racen. De ruim 400 meter lange baan die over de officiële start-finish gaat, is in zijn geheel gelijkvloers zodat de kinderen niet omhoog of omlaag over de flyovers heen hoeven.

Tijden en prijzen

Kijk voor actuele informatie over beschikbare tijden en prijzen op de website van Van der Ende Racing Inn.

Waar kan ik dit doen?