De koffiebar van de Lier

Koffiebar NON pop-up in de Lier heeft lekkere koffie, taartjes, sapjes en meer! Alles is huisgemaakt en wordt veelal met verse Westlandse producten bereid.

Koffiebar NON pop-up

De koffiebar van NON pop-up is het Hoofdkwartier, oftewel de huiskamer van NON. Hier komen mensen graag voor lekkere koffie, ontbijt, lunch, sapjes & taart, allemaal huisgemaakt met producten uit de Westlandse regio. Ook hebben ze WiFi en een to go service. Écht alles is dus mogelijk, helemaal op maat, net wat bij jou past.

Non pop up koffiebar

NON pop-up

De Lierse Manon heeft in verschillende koffiebarretjes gewerkt, maar droomde stiekem van haar eigen bedrijf. Eind 2016 popte NON pop-up op in de Hoofstraat in de Lier en daar opende ze ook een koffiebar naast! In de keuken van Manon wordt vol passie gewerkt.

Streekproducten

Manon werkt graag samen met tuinders en ondernemers uit de regio en dat proef je! De snoeppaprika's komen bijvoorbeeld bij de tuinder van Westland Peppers vandaan. De zuivel haalt ze bij een lokale zuivelboerderij en het brood bij een lokale bakker. De groenten koopt ze bij de Vitaminetuin, een groenteboer die zijn groente rechtstreeks bij de kassen koopt! Heerlijk vers dus. 

Non pop-up Streekproducten WestlandNon Pop-up Westlandpeppers

Meer foto's:

Waar kan ik dit doen?