De leukste meivakantie uitjes

foto: Dr. Green

De meivakantie wordt een doe-vakantie

Er is zoveel leuks te doen! Je kan gerust met het hele gezin hier in het Westland op stap. Je kan natuurlijk naar het strand, maar denk ook eens aan een bezoek aan een kas, musea, voorstelling of zwembad. Van al dat leuks doen, krijg je trek. Ook daar hebben wij suggesties voor. Wil je hier een langer verblijven? Kijk dan naar “Overnachten aan de kust”. Lees hieronder alle tips voor een gezellige meivakantie.

Agenda tips

In onze agenda kan je zien wat er allemaal te doen is aankomende weken. Kom slijm maken, bewonder de mooiste poppenhuizen en kom hier naar de bioscoop!

Huur een bootje

Is het lekker weer? Maak het hele gezin blij door een bootje te huren. Huur bijvoorbeeld een elektrische sloep (e-sloep) of heel sportief: een kano! De vaarroutes zijn langs de kant uitstekend aangegeven. Stippel je route uit en laat je verrassen!

Huur hier een bootje

Dagje strand

Heerlijk dat zand tussen je tenen! Kom naar één van de 8 stranden om lekker uit te waaien of te genieten van de zon. Bouw je zandkasteel, wandel over de Zandmotor of kom strandjutten.

Kom naar het strand

Rrrollend door het Westland

Unieke uitjes vind je in het Westland! Je kan hier rrrollend het gebied verkennen. Van skateboard tot eend en alles wat daartussen zit, het kan! Ontdek de uitjes hier.

Uitjes op wielen

Kindvriendelijke restaurants

Gezellig met de kinderen uit eten? Dat kan altijd hier in het Westland. Op de menukaarten vind je speciaal voor kinderen het kindermenu, krijgen ze een verrassing bij het toetje of kunnen ze even lekker spelen in een speelhoek. Kindvriendelijke restaurants zijn ook voor de ouders een feestje.

Overnachten aan de kust

Voor een strandvakantie aan de Nederlandse kust is het Westland een fantastische keuze. Overnachten aan de kust, doe jij hier!

Lees meer

Een leuke leerzame dag beleven

In het Westland zijn er een hoop leuke uitjes waar de kindjes ook nog wat wijzer van worden. Zo kan je vanaf half mei weer terecht bij Plukkerij Framblij om meer te leren over fruit en kan je er ook zelf fruit plukken. In het Westlands Museum leren ze van alles over de geschiedenis van de tuinbouw. Benieuwd naar meer uitjes, klik op de knop hieronder!

Kidsproof musea en uitjes

Tijd voor ijs

Warmer weer nodigt uit om naar de ijssalon te gaan! Bij deze ijssalons proef je heerlijk zelfgemaakt ijs en kan je kiezen uit heel veel smaken. Altijd een feestje.

Het lekkerste ijs in het Westland

De tofste indoor activiteiten

Van snelheid tot spetteren! In het Westland is er voor elke leeftijd wat leuks te doen. Kom uren zwemmen, geniet van een potje lasergamen of versla elkaar op de kartbaan.

Bekijk hier de indoor activiteiten

Ook dit is het Westland

Ontdek wat het Westland te bieden heeft voor een dagje weg of vakantie in eigen land.