De leukste tips voor een gezellig Pinksterweekend

Heerlijk, er staat een lekker lang Pinksterweekend voor de deur! Twee mooie dagen om er met vrienden of familie op uit te gaan. Gelukkig valt er weer genoeg te beleven in Westland. Wij geven tips! 

Pinksterweekend 

Behalve dat je een extra dag vrij bent op maandag, zijn er nog andere gunstige voordelen aan Pinksteren. De Westlandse ondernemers hebben namelijk een scala aan leuke activiteiten aan hun agenda toegevoegd. Bekijk onze tips! 

We vinden het leuk als je jouw foto's deelt met #bezoekwestland

Benieuwd wat er allemaal te beleven valt?

Een feestelijke Pinkster

Dans met je voetjes in het zand tijdens hét strandfestival Pinkstar bij Jamm Beach. Geniet van de verschillende muziek van reggae naar disco, funk, en de lekkerste house. 

Een wateroverwinnende Pinkster

Leer van alles over de strijd tegen het water tijdens de expositie ‘Pompen of verzuipen’. Met operatie Steenbreek neemt Gemeente Westland een initiatief om samen met jou te voorkomen dat we bij zware regenval weer onder water komen te staan. 

Een educatieve Pinkster 

Bijen verschijnen de laatste tijd veel in het nieuws. Wil je meer weten hoe bijen leven? welk nut ze hebben? En welke mooie producten ze maken? Schrijf je dan in voor het honing(bijen) arrangement bij Natuurlijk-Westland. Zij vertellen graag over de (honing)bijen, laten je de bijenstal zien en dit in combinatie met een kop koffie/thee/sap en een punt honingtaart. 

Een sportieve Pinkster

Suppen kan al vanaf 2 personen en raften vanaf 5 personen bij Beachline Beach. Deze wateractiviteiten zijn niet afhankelijk van getijden dus kunnen het gehele weekend door gereserveerd worden! Durf jij het aan? 

Een creatieve Pinkster

Werk aan je schilderkunsten tijdens een schilderworkshop bij Kasteel 'Vroeger Tijden' in Hoek van Holland. Deze bijzondere locatie is eigenlijk een privé kasteel/museum, maar het Kasteel opent nu zijn deuren voor de workshop. 

Een ontspannen Pinkster 

Geniet van een vaartocht op een bijzondere loungeboot, ook wel ''De Schooier'' genoemd, één van de weinige boten die op de door hun uitgetippelde vaarroutes kan komen. Deze boot is namelijk zo gebouwd dat hij net onder alle bruggen door kan varen. 

Mocht je van varen houden én dit in combinatie van een wijnproeverij? Kom dan genieten van een gezellige informele wijnproeverij aan boord van een Westlander. Al varend over de Westlandse wateren, laat Arjan de mooiste wijnen proeven.

 

Datum

maandag 27 mei 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!