De meest originele Moederdag-verwen-tips

Het is bijna Moederdag, een feestdag ter ere van alle moeders. Maar wat zijn leuke moederdagcadeaus? Waar verras jij jouw moeder mee? Hier een aantal tips.

Waarom is er zoiets als een Moederdag?

Eigenlijk is het natuurlijk het gehele jaar door Moederdag! Want moeders kunnen niet even een weekje vrij nemen van het moederschap. Maar er is wel die éné dag dat wij onze moeders extra in het zonnetje kunnen zetten. Om ze te bedanken voor al die taxi ritjes die ze voor ons hebben afgelegd. Of voor het luisterend oor waar we 24/7 beroep op mogen doen.

Persoonlijk gebaar

Natuurlijk is het geen wedstrijdje wie het mooiste, grootste en duurste cadeau kan geven! Het gaat erom dat je écht even stilstaat bij wat jouw moeder een glimlach bezorgd.

Voor iedere type moeder een gepast cadeau

De altijd lunchende moeder: Door het gehele Westland worden er een aantal overheerlijke Moederdag lunches geserveerd. Zo kun je terecht bij Het Galjoen, Eetcafé de Witte, Beachline Beach en Events en Hé Pannenkoek.

De bloemenliefhebber: Zet je moeder in de bloemetjes met het kleurrijke aanbod van Ter Laak Orchids

De shopverslaafde moeder: Snuffel tussen alle brocante spulletjes en planten op de markt van ’s-Gravenzande. Hier kun je zeker goed slagen voor een mooi cadeautje. Meer winkels vind je in Naaldwijk Winkelrijk.

De creatieve moeder: Geef een workshop bloemschikken cadeau! Deze wordt gegeven in combinatie met een rondvaart. 

De gespannen moeder: Ga gezellig Westlands midgetgolfen met het hele gezin!

De wandelliefhebber: Neem jouw moeder mee op een mooie polderwandeltocht in de Zwethzone of een heerlijke duin- en strandwandeling richting de Zandmotor. 

De fietsliefhebber: Zit jouw moeder altijd op de fiets, fiets ze altijd hetzelfde rondje? Neem haar eens mee met een fietstocht langs de fotogenieke locaties van het Westland. Vergeet je fotocamera niet! 

De avontuurlijke moeder: Stap in de escaperoom De Vliegende Hollander en probeer binnen een uur te ontsnappen van dit duivelse schip. 

De fotogenieke moeder: Ga met op de foto met je moeder met allerlei leuke props en een bijpassende achtergrond in Naaldwijk

De knuffelbare moeder: Makkelijk en fijn! Geef een hele dikke knuffel aan je moeder! Welke moeder wordt daar nou niet blij van??

Datum

donderdag 9 mei 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!