De Nationale Zomerbloemen-tentoonstelling

zaterdag 8 september 2018, 10:00

Je kunt de mooiste zomerbloemen gratis bewonderen tijdens de jaarlijkse Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk van 6 tot en met 9 september 2018.

Nationale Zomerbloemententoontstelling

De 33e editie vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 september 2018. De Oude Kerk wordt betovert met mooie bloemen en planten, waar je gratis een kijkje kunt nemen. Bovendien kun je genieten van doorlopende muzikale uitvoeringen, kunstexposities en een themagerichte expositie van bloemschikamateurs (door Groei&Bloei).

Thema 2018

Ieder jaar krijgt de tentoonstelling een thema mee. In 2018 is het thema 'Flower Power' te bewonderen. Daarnaast staat er tijdens elke editie een zomerbloem centraal, de zogenaamde themabloem. De themabloemen in 2018 zijn: de zogenaamde 'Zomerkanjers'.

Keuring van de zomerbloemen

De keuring is bedoeld om de kwaliteit van de tentoongestelde producten te waarborgen en daarmee de competitie tussen de telers te stimuleren. Want elke teler krijgt een cijfer voor zijn of haar ingezonden bloemen en er vindt een prijsuitreiking plaatst. De gekeurd zomerbloemen worden in de tentoonstelling verwerkt. 

Meer informatie over de tentoonstelling vindt u op: www.nzbt.nl

Datum

za 8 sep 10:00