Dorpscafé de Viskeet

Café de Viskeet is een echt dorpscafé in het gezellige dorpje Ter Heijde aan zee. Ga er langs voor een biertje aan de bar of een lekker wijntje op het terras onder aan de duinen.

Café De Viskeet

Voor gezelligheid, ontspanning en veelzijdigheid ben je aan het goede adres in Café De Viskeet. Daarnaast kun je in De Viskeet ook terecht voor een veelzijdigheid aan activiteiten.

  

De activiteiten in Viskeet 

Café de Viskeet wordt regelmatig omgetoverd tot een bikercafe voor de stoere motorrijders onder ons of een veteranencafe voor de echte strijders. Daarnaast organiseert de Viskeet vele activiteitenavonden, zoals klaverjasavonden en darttoernooitjes. Ook doet het café zijn naam eer aan door de visvereniging die vanuit de kroeg geregeld boot- en strandvissen organiseert. Krijg je al zin om een keertje deel te nemen aan een activiteitendag/-avond? Kijk dan snel op de Facebookpagina van De Viskeet! 

Kortom, ben je jong of heb je al wat meer levenservaring, hou je van ontspanning of meer van actief plezier? Volgens de eigenaresse is 1 ding zeker: "voor ieder mens is de Viskeet zeker weten de place to b(i)e(r)!"

Meer foto's:

Waar kan ik dit doen?