Druifjesvaart vanuit Delft met lunch 

Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven!

Tijdsduur: Ongeveer 4 uur
Vertrek: 12.00 uur Station Delft 
Terugkomst: 16.30 uur Station Delft 

Aantal deelnemers
Vanaf 20 personen

Voor wie
Iedereen die houdt van varen, lekkere druiven en lekker eten!

Wanneer
Starttijd 12.00 uur van 1 mei tot 1 november. De Druifjesvaart is op verschillende data tijdens de krentperiode óf in de druivenoogsttijd. 

Beschrijving van het arrangement 
Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven! We stappen op bij station Delft en varen door het polderlandschap richting rivier De Zweth. Tijdens deze tocht genieten we van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Eenmaal aangekomen bij de plaats van bestemming meert de schipper aan en word je gastvrij ontvangen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met sappige Westlandse druiven of een glas puur druivensap. Daarna volgt een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en verleden van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de échte druiventuinder. Ná het bijzondere druivenverhaal is het tijd om weer in te schepen en terug te varen.

Prijs per persoon
€ 39,50 p.p
Dit is inclusief de rondvaart, een lekkere lunch aan boord en een rondleiding door de druivenserres met druiven óf een fles druivensap bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Bent u wat slecht ter been? Dan rijdt de ‘Druiven-Express’ vanaf het schip heen en weer naar de druivenkwekerij. Het schip is voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids.

Inschrijven
De Hollandse Vloot
Tel.: 0174-623622
E-mail:  info@dehollandsevloot.nl 
Bent u met een grotere groep en/of heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met De Hollandse Vloot.