Druiven proeven en een rondje Westland varen

In het Westland, wereldwijd bekend om de kassen en de teelt van bloemen, groenten en planten, vindt u Themapark de Westlandse Druif. Hier worden heerlijke biologische druiven onder glas geteeld, het product waarmee het Westland groot is geworden en we willen bewaren voor de toekomst.

Druiven proeven en een rondje Westland varen

Het arrangement start met twee kopjes koffie of thee met druivencake. Hierna wordt u door onze enthousiaste gidsen meegenomen voor een leuke en informatieve rondleiding door de kassen van de Westlandse Druif. Verbaas u over de prachtige teelt en de geschiedenis die hieraan vooraf is gegaan. Van april t/m juni drinkt u een glas druivensap onder de druiven en vanaf juli proeft u een heerlijk trosje biologische druiven. Afsluitend bezoekt u ons fotomuseum en de bioscoop voor de film over het ontstaan van de roemrijke Westlandse Druif.

Na de rondleiding staat er een heerlijk lunchbuffet voor u klaar. De lunch bestaat uit diverse soorten broodjes met hartig en zoet beleg, krentenbrood, een runderkroket,en onbeperkt melk/karnemelk en (druiven)sap.

Daarna neemt Rondvaartbedrijf de Gantel u mee op een originele “Westlander” voor een onvergetelijke tocht door het Westland. Vanuit de boot heeft u een prachtig uitzicht over het water en vaart u gedurende een circa 2 uur durende tocht langs de mooiste plekjes van het Westland.

Meer informatie over dit arrangement 

Prijs per persoon
€39,00 per persoon
 
Tijdsduur
Van 10.00 tot 16.00 uur.
 
Aantal deelnemers
Voor 40 - 60 personen.
 
Wanneer
1 april t/m 30 juni - inclusief glas druivensap
1 juli t/m 31 oktober - inclusief druivenproeverij i.p.v. druivensap 
 
Boeken
U kunt dit arrangement boeken via de Westlandse Druif. 
 
Parkeren
Bij de Westlandse Druif is er voldoende gratis parkeergelegenheid.