Een dagje golfen

Kom een dagje golfen op één van de mooiste golfbanen van de regio. Bij Golfbaan Delfland betaal je geen lidmaatschap of contributie, dus wees welkom.

Golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland ligt tussen het Westland en Delft en is de grootste Pay & Play golfbaan van Zuid-Holland! Je kunt hier namelijk voordelig spelen hoe vaak en wanneer je maar wilt. En het leuke is, je kunt oefenenlessen nemen en 9 of 18 holes spelen zonder lidmaatschap, contributie, aandeel of entreegeld. 

De Baan

De golfbaan heeft een gevarieerde 27-holes Championship Course (Par 72/73) en een uitdagende Challenge Course (9-holes Par 3). Door het jaar heen organiseren ze regelmatig open wedstrijden en fun events. Voor jong en oud; beginners en gevorderden én altijd voor spelers van andere banen toegankelijk!

Oefenfaciliteiten en Golfacademy

Wil je het gewoon een keertje proberen? Golfbaan Delfland beschikt over uitstekende oefenfaciliteiten. De verlichte en deels overdekte en verwarmde driving range biedt plaats aan 56 golfers. Voor het korte werk kunt u, gratis, terecht op meerdere putting en chipping greens en een pitching area. De gekwalificeerde golfleraren van de Golfacademy verzorgen beginnerscursussen, privé- en groepslessen maar ook mentale en fysieke trainingsprogramma’s.

Brasserie en Golfshop

Bij Brasserie Delfland (met zonnig en beschut terras) kun je sfeer- en smaakvol eten en drinken. Ook voor niet-golfers. Daarnaast is er een Golfshop met vele topmerken en een uitgebreid assortiment clubs, tassen, kleding en schoeisel én een advies op maat; o.a. door een persoonlijke fitting sessie.  

Waar kan ik dit doen?