Een eetcafé aan het water

Eetcafé de Bonte haas heeft unieke locatie aan het water. Bij vele Westlanders staat de Bonte Haas bekend als gastvrij, gezellig en veel voor weinig. Goed voor een lunch, diner of borrel!

Eetcafé aan het water: de Bonte Haas

Eetcafé de Bonte Haas is een eetcafé aan het water en de poort van Westland naar het groene Midden Delfland. Na een mooie fiets- of vaartocht door de Zwetzone plof je neer in de loungehoek op het terras aan het water.... Hier geniet je van een kopje koffie met iets lekkers, een lunch, diner of een borrel. Vele Westlanders weten dat je hier lekker kunt eten en drinken in een gastvrije en kindvriendelijke omgeving. Eigenaresse Marleen weet dan ook precies wat haar Westlandse gasten willen: "Westlanders willen veel voor weing. Ik zou daarom ook nooit onze saté van de kaart af halen". Toch probeert ze altijd weer wat anders met de presentatie van het bord, alles om haar gasten te verrassen!

Bonte Haas - bootverhuur Westland

Zus van de Haas

Het drukbezochte eetcafé vroeg om uitbreiding, daarom heeft het er sinds 2013 een zusje bij, namelijk Zus van de Haas. Dit is voornamelijk voor grote groepen vanaf 40 tot ongeveer 80 personen. Daarnaast verzorgen ze hier ook barbecues en buffetten tot maximaal 120 personen. Voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of verjaardagen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Bonte Haas.

Waar kan ik dit doen?