Een LKKR ijsje eten

Een ijssalon met ambachtelijk en dagelijks vers gemaakte ijsjes van Italiaanse producten. Dat is LKKR!!! IJsjes, ijstaarten en ijsbonbons, ze maken het graag voor je klaar.

IJssalon LKKR!!!

IJssalon LKKR!!! is gelegen in het centrum van Naaldwijk, waardoor het voor vele maar lastig is om er voorbij te fietsen zonder te stoppen. Bij zonnig weer zit het terras daarom ook vaak vol met grote en kleine ijsliefhebbers. En dat is niet voor niks, want de kwaliteit van het ijs en klantvriendelijkheid staat volgens de eigenaresse op nummer 1. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een bakkie koffie, mét uiteraard een klein bolletje ijs en een toefje slagroom.

“De dames staan met een glimlach voor jou klaar”

IJscreaties

Iets te vieren? Of iemand iets bijzonders geven? Kies dan voor een prachtige ijstaart of lekkere ijsbonbons. Je kunt er ook bij LKKR!!! terecht voor feestelijke bruidsijstaarten. 

 • IJssalon LKKR!!!

  Stokdijkkade 1
  2671 GW Naaldwijk
  Tel: 0174-630847
  info@lkkr.nu
  Facebook

  Openingstijden:
  In het voor en na seizoen van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 en vrijdag van 12.00 tot 21.00. In het zomerseizoen van dinsdag t/m/ zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Maandag gesloten.

Waar kan ik dit doen?