Eenden Tours Westland

  • Naaldwijk

Eenden Tours Westland

Wat begon met het opknappen van een oude Eend, is uitgegroeid tot een bedrijf dat u graag een dag vol plezier aanbiedt. Dus altijd al willen rondrijden in een ‘Lelijk Eendje’? Even geen gehaast, maar een gevoel van vrijheid? Dat kan bij Eenden Tours Westland.

Eenden Tours Westland

Met enthousiasme ontvangen Jacques en Joost hun gasten met een warme kop koffie en gebak. Iedereen moet zich welkom voelen, zodat het bedrijfsuitje, de familiedag of het uitje met vrienden een fantastische dag wordt. Vooraf is een goede instructie, met veel humor, belangrijk voor het besturen van de Citroën 2CV. Daarna is men klaar voor een heerlijke en hilarische tocht in een Eend.

Helemaal uit je dak gaan! 

De mooiste plekjes

Het gebied rondom Eenden Tours Westland is het mooie glastuinbouwgebied en het groene Midden-Delfland. Je rijdt langs groene weiden, tussen de kassen en langs sloten en dorpjes. De mooiste routes worden voor je uitgezocht, zodat je zonder begeleiding op pad kunt. Ook leuk: met mooi weer maakt je in een handomdraai van de 2CV een te gekke cabrio.

Geheel verzorgde dag

Wil je een goed gevulde picknickmand voor onderweg? Dat kan! Deze mand voorziet je de hele dag van lekkere broodjes, koek, chocolade en natuurlijk koffie, thee en fris. Maar je kunt ook een lunch of diner of activiteiten bijboeken. Kijk voor specifieke informatie op de website.
 

Informatie

Kleine achterweg 32
2671 LT Naaldwijk
Tel: 06-12839082 (Joost) / 06-12788232 (Jacques)
info@eendentourswestland.nl
www.eendentourswestland.nl
Facebook

Openingstijden:
Op aanvraag altijd in voor een ritje!