Escaperoom de Vliegende Hollander

In de escaperoom De Vliegende Hollander breek je hoofd op moeilijke raadsels en lastige aanwijzingen. Alleen door deze op te lossen kun jij de deur ontgrendelen en de kapitein voor altijd bevrijden van zijn vloek…

Escape Room Westland

Door een vloek van de duivel dwaalt dit spookschip al eeuwen rond bij Kaap de Goede Hoop. Nog nooit is het de kapitein óf de bemanning gelukt om te ontsnappen. Nu is het jouw beurt. Ga de strijd bij Escape Room Westland aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat je wegkomt… Je hebt 60 minuten de tijd. 

Het verhaal van de escaperoom de Vliegende Hollander

Al eeuwenlang dwaalt dit spookschip rond in de omgeving van Kaap de Goede Hoop. Het VOC-schip raakte tijdens een reis naar Oost-Indië door zéér slechte weersomstandigheden in de problemen. Net toen de Hollandse kapitein, genaamd Willem van der Decken, en zijn bemanning het landenpunt wilden passeren bij de Kaap. De bemanning smeekte de kapitein om terug te keren naar de Tafelbaai. Maar die weigerde en werd zelfs kwaad. Zó kwaad dat hij de stuurman overboord gooide en riep: “God of de duivel… de Kaap vaar ik om, al moet ik varen tot het laatste oordeel.” Vanaf dat moment was het schip in de macht van de duivel en was de kapitein voor eeuwig overgeleverd aan de zee.

Nog nooit is het de kapitein óf de bemanning gelukt om te ontsnappen van dit duivelse schip. Nu is het jouw beurt.

Prijs

Ontsnap jij binnen het uur? De prijs is €100,- voor 2 tot 6 personen.

Reserveren

Telefonisch via 0174 700 228 of via de website www.escaperoom-westland.nl

Waar kan ik dit doen?