Escaperoom sensatie in het Sint Jozefklooster

Ben jij een echte speurneus? Kraak de codes, ontrafel de raadsels en cryptische omschrijvingen en ontdek tijdens deze escaperoom sensatie het Geheim van het Sint Jozefklooster!

Een escaperoom sensatie!

Een van de grootste Escaperoom Sensatie van Nederland. Met een grote groep tegelijk gaan jullie het geheim van de nonnen in het klooster ontrafelen.  

In het voormalige Sint Jozefklooster in de Noviteit ligt een eeuwen oud geheim verborgen. De zusters Franciscanessen uit Roosendaal hebben het geheim jarenlang bewaard. Niemand weet wat er zich tussen de kloostermuren afspeelde en wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat vernomen wordt, is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde… Sinds vandaag blijkt dat er dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven in het voormalig Sint Jozefklooster. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers moeten raadsels worden opgelost en codes worden gekraakt die toegang verschaffen tot het antwoord op het geheim…

Het spelen van deze storytelling (escaperoom sensatie) gebeurt in open kamers, waarbij je niet wordt opgesloten. De monniken lopen rond in het klooster om je, waar nodig, bij te staan. 

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Waan je in een wereld van messcherpe spanning en verrassende feiten. Kunnen jij en je collega’s, vrienden of familieleden het aan? Geef jullie groep van minimaal 15 personen op via info@bent.nl. De prijs is vanaf €32,65 tot €37,75 per persoon (ex BTW). Desgewenst kan de zoektocht afgesloten worden met een diner, geheel in de sfeer van het klooster.