Expeditie Robinson als ultieme teambuilding

Beleeft het avontuur met Expeditie Robinson bij Westbeach Events. Waan je op een onbewoond eiland en probeer te overleven! 

Expeditie Robinson als ultieme teambuilding

Samen met collega’s, vrienden of familie ga je de strijd aan en probeer je het andere team te verslaan. De sleutel tot succes? Teambuilding! Expeditie Robinson is een leuke activiteit en kan gespeeld worden met 6 personen tot 200 personen. Maak een keuze uit de onderdelen watervuurkatapult bouwen of de gevreesde eetproef…of speel ze gewoon allemaal!

Water

Bij het onderdeel water bouw je van bamboe en touwen een watergoot. Wie bouwt de baan het snelst en lost vervolgens de ingewikkelde raadsels op? Samenwerken is hier het sleutelwoord!

Katapult bouwen

Bij het onderdeel katapult bouwen is het de bedoeling dat je samen een stevige constructie bedenkt om vervolgens kokosnoten zo ver mogelijk weg te kunnen schieten. Schiet ver genoeg en raak, dan ben je weer een stapje verder bij het verslaan van jouw tegenstanders!

Vuur

Tijdens het onderdeel vuur maak je samen met je team eerst een moeilijke tangram puzzel, waarna je vervolgens met slechts een vuurstick en wat hooi vuur moet zien te maken. Wanneer jouw touw als eerste doorbrandt ben je weer een stapje dichter bij de overwinning!

De eetproef

Misschien wel het meest gevreesde onderdeel van Expeditie Robinson. Hier scheiden de echte avonturiers zich van hun tegenspelers! Beantwoord één voor één de vragen. Beantwoord je een vraag fout? Dan wordt je voor een keuze gesteld… verspeel je de punten van jouw team? Of ga je de uitdaging aan?

Waar kan ik dit doen?