Expositie in de Pluktuin: Marijke Faase

zaterdag 9 december 2017, 10:00

In december exposeert kunstenares Marijke Faase in de Pluktuin. Kom langs en laat je inspireren!

Expositie in de Pluktuin: Marijke Faase 

Een kunstenares met oog voor de wereld achter het panorama… Haar Haagse roots verraden zich in haar grote liefde voor het impressionisme. Dit is zichtbaar in expliciete kleurstellingen en melancholische maar ook juist uitgesproken vrolijke sferen. 
 
Het werk kenmerkt zich tevens door een totaal onbevangen gebruik van stijlen en technieken. Een geheel eigen interpretatie van het thema winter getuigt hiervan en het bewijst dat een naïeve benadering en een traditionele Rembrandt interpretatie moeiteloos hand in hand kunnen gaan. 
 
‘Joie de vivre’ is hetgeen de persoonlijkheid van deze kunstenares kenmerkt, evenals een belangrijk deel van haar werk. ‘Vivre avec douleur’ (leven met pijn) is een component wat een belangrijke tegenhanger vormt en hierbij wordt het werk juist gekenmerkt door zwaar aangezette donkere kleuren en zelfs grimmige sferen. Deze expliciete kenmerken zijn in meer of mindere mate zichtbaar in alle creaties in de diverse stijlen. Een totale onbevangenheid werkt pakkend en dit maakte dat haar werk menig interieur opsiert op een voorname plek.

Meer informatie

Wees van harte welkom om kennis te komen maken met het intrigerende werk van deze geïnspireerde kunstenares! Donderdag, vrijdag en zaterdag 2,9 en 16 december van 10.00-16.30 uur in de Pluktuin, Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk. 
 • De Pluktuin

  Kleine Achterweg 28 
  2671 LT Naaldwijk
  Tel: 0174-627198
  Mobiel: 06 42321321
  info@depluktuin.nl
  www.depluktuin.nl

  Openingstijden:
  Donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en elke eerste zaterdag van de maand. Maandag, dinsdag, woensdag en de overige zaterdagen op afspraak.

   

Datum

za 9 dec 10:00