Familie & Kids-maand: zomerse tips voor het hele gezin!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent lekker er op uitgaan met het hele gezin. Wij helpen je met tal van leuke tips voor kinderactiviteiten en kinderuitjes de zomer door.

Dagje weg met het hele gezin

De hele maand juli staat onze website in het teken van ‘Familie & Kids’. Met 6 weken zomervakantie voor de boeg helpen wij ouders met kinderen aan tal van leuke tips om de zomervakantie zo goed mogelijk te besteden.

Westland heeft namelijk ook voor kinderen meer te bieden dan je dacht. Sowieso heeft Westland een fantastisch strand en met 8 verschillende strandopgangen is er op ieder strand weer iets anders te doen en beleven. 

Maar ook in het binnenland is er meer dan genoeg leuks te beleven. Bezoek bijvoorbeeld met de kinderen een kas en ontdek (en proef!) de producten die in Westland gekweekt worden. Of ga met het hele gezin karten op de langste indoorkartbaan van Europa!

Lees: Deze 8 leuke familie uitjes helpen je de zomervakantie door!

Fietsroute voor kinderen

Speciaal voor deze maand hebben wij een leuke fietsroute op Route.nl gemaakt. De kinderroute is 26 kilometer en heeft extra veel tussenstops langs zomerse activiteiten. Pluk bijvoorbeeld je eigen frambozen in een kas en stop bij een recreatiegebied om dit lekker op te eten. 

Bekijk de route hier.

Zwemmen met kinderen

Op een warme zomerdag is het heerlijk om in het water af te koelen. In Westland zijn er zwembaden, recreatieplassen en is er natuurlijk de zee! Wij helpen je op weg naar een plek waar je veilig kunt zwemmen.

Lees: Kom je zwemmen? Lees waar je in Westland het water in kan

Stay tuned...

Blijf onze website volgen of volg ons op Facebook en Instagram.

 

Datum

maandag 2 juli 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!

Lees hier meer blogs