Feestelijke opening van het Wilhelminaplein

vrijdag 22 december 2017, 19:00

Vrijdag 22 december 2017 wordt het nieuwe Wilhelminaplein in Naaldwijk feestelijk heropend. Wij zijn benieuwd! Kom je gezellig een kijkje nemen?

Programma feestelijke opening Wilhelminaplein 

Voor de opening is een programma opgesteld voor jong en oud, passend bij de donkere dagen voor kerst.

DJ Yoranty
Op het Wilhelminaplein zorgt DJ Yoranty al vanaf 19.00 uur voor een gezellig muzikale sfeer.

Lichtjesparade met de Kerstman
Vanaf 19.30 uur start vanuit winkelcentrum de Tuinen een lichtjesparade voor kinderen. De Kerstman en zijn arrenslee gaan in de parade voorop. De tocht gaat door het centrum van Naaldwijk en eindigt op het Wilhelminaplein. Daar staan enkele winterkraampjes, wordt er warme chocolademelk uitgedeeld en kun je op de foto met de kerstman. Wil je meelopen? Om 19:15 uur wordt er verzameld in winkelcentrum De Tuinen en worden de lampjes uitgedeeld.

Optreden Edwin van der Toolen
Om 20.00 uur staat zanger Edwin van der Toolen op het podium op het plein.

Officiële opening
Na het optreden van Edwin van der Toolen zal Chris Petri, voorzitter van de Winkeliersvereniging Naaldwijk Winkelrijk, iedereen welkom heten en de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend maken. Vervolgens zal wethouder Duijvestijn de officiële openingshandeling verrichten.

Spectaculaire Lasershow
Na de opening door de wethouder is er een spectaculaire Lasershow te zien van Laserdream, die het nieuwe plein in het licht zet. LaserDream verzorgde o.a. shows bij Hardwell, Armin van Buuren en Dance Valley en nu in Naaldwijk!

Na de lasershow is er nog tot 22.00 uur sfeervolle muziek op het plein.

www.bezoek-westland.nl

Datum

vr 22 dec 19:00