Fiets dit weekend de Kunst- en Atelierroute en maak kennis met Westlandse kunstenaars

Leuk om tijdens de meimaand fietsmaand al fietsend kennis te maken met tientallen beeldend kunstenaars in Westland . De Westlandse Kunst- en atelierroute op 18 en 19 mei maakt dit mogelijk! 

Westlandse kunst-en atelierroute

Tijdens de Westlandse kunst- en atelierroute maak je kennis met het werk van ruim 60 beroeps- beeldend kunstenaars en goede amateurskunstenaars uit Westland en omstreken. Op ruim 30 unieke locaties of in eigen atelier laten kunstenaars hun werk zien.

Route

Zoals eerdere jaren is er een mooie route uitgestippeld door een aantal Westlandse kernen. Op een aantal locaties ontmoet u ook dichters die voorlezen uit eigen werk en ook is er op een aantal locaties live muziek! In de 3 leuke dorpen zijn gezellige terrassen geopend waar je ontspannen iets kunt eten of drinken.

Wat maakt deze route zo bijzonder?

Kunstenaarscollectief WIT presenteert ruim 60 beeldend kunstenaars die op 35 locaties of in hun eigen atelier hun kunstwerken laten zien. Door de grote verscheidenheid aan deelnemers is er een breed aanbod te zien aan onderwerp en vormgeving. De vorige kunstroute trok ruim 2000 bezoekers. Voor de bezoeker is het een mooie gelegenheid om per fiets of auto een fraaie rit door het Westland te maken.

Routekaart

De Westlandse kunst-en atelieroute vindt plaats in het weekend van 18 en 19 mei 2019 tussen 11.00 en 17.00 uur in Naaldwijk, Monster en ’s-Gravenzande.

Op Route.nl (een online platform voor fiets- en wandelroutes) vind je een digitale versie van de route langs alle locaties van de Kunst- en atelierroute.

Download de gratis app van Route.nl op je telefoon en laat je door de app van locatie naar locatie brengen. Wil je liever een papieren versie van de route. Deze vind je op de startlocatie (Kunsthuis 18, Zuideinde 6 in Naaldwijk) of je kunt hem hier downloaden.

MEER INFORMATIE

De Westlandse Kunst en atelierroute is gratis. Door de grote verscheidenheid aan deelnemende kunstenaars verwacht WIT dat er een breed aanbod aan vormgeving, beeldtaal en technieken op het gebied van 2 en 3- dimensionale kunst te zien is. De kunstwerken worden te koop aangeboden.

www.kunstenatelierroute.nl

 

 

Datum

donderdag 16 mei 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!