Fiets met een Bakkie het Westland rond

Bakkie Fietsen is een nuttige en gezonde fietsroute om het Westland te verkennen. En je gaat niet met lege handen naar huis, maar met een eigen gevulde ‘bakkie’ met Westlandse streekproducten.

Bakkie Fietsen

Bakkie Fietsen laat je kennis maken met de producten die er in het Westland geteeld worden. Door middel van het fietsen (met een bakkie) langs verschillende tuinbouwbedrijven, of tuinbouw gerelateerde bedrijven, leer je steeds meer over de Westlandse cultuur. Je wordt allereerst met een kop koffie welkom geheten bij Tomatenkwekerij de Bakker Westland. Daarna gaat de route van start. Je start de route met een leeg ‘bakkie’ Westland, maar door het fietsen langs de tuinbouwbedrijven wordt je ‘bakkie’ steeds meer gevuld met Westlandse streekproducten. En aan het einde van de tocht mag je uiteraard deze verse én gezonde producten uit je ‘bakkie’ mee naar huis nemen. Lekker!

“Bakkie Fietsen is er voor iedereen die het Westland op een sportieve manier van dichtbij wilt bekijken.”

Wat is mogelijk?

Je kunt al aan Bakkie Fietsen deelnemen met een groep vanaf 10 personen tot maximaal 60 personen. Er worden vier verschillende opties gegeven, uiteenlopend van tochten van 2 tot 4,5 uur. Alle opties kunnen aangevuld worden met een lunch. Vanaf €35,- per persoon.

Bakkie Westland

Er is ook de mogelijk om een gevuld Bakkie Westland apart te bestellen. Leuk om cadeau te doen of lekker voor jezelf. Kijk op deze website voor prijzen en meer.

Waar kan ik dit doen?