Fietsen voor m'n eten Westland

Fiets langs de stalletjes in Westland en je hoeft niet meer langs de supermarkt. De producten zijn vers van de kweker, gezond en betaalbaar!

Fietsen voor m'n eten in Westland

In augustus 2017 startte Marja van der Ende met de Facebookgroep 'Fietsen voor m'n eten - Westland' om adressen van stalletjes op tuinderslaantjes en boerenweggetjes, van 24/7 automaten bij kwekerijen en van kleine streekwinkels te verzamelen. Sindsdien heeft zij haar dagelijkse boodschappen niet meer in de supermarkt gedaan. Het Westland is dé regio waar dit volgens haar mogelijk is. De regiokaart met inmiddels meer dan 150 adressen is te vinden op www.fietsenvoormijneten.nl.

Fiest je een keer mee?

Regelmatig organiseert Marja soepfietstochten. Daarbij fiets je de ingrediënten van de soep bij elkaar bij stalletjes langs de weg en krijg je een kijkje. Na afloop van de fietstocht wordt de soep gezamenlijk bereid en opgegeten. Eerdere soepfietstochten die Marja maakte zijn CourgettesoepfietsenTomatensoepfietsen en Snertfietsen en het Pompoensoepfietsen. Een nieuwe route is het Auberginesoepfietsen.

De geplande soepfietstochten zijn te vinden op de website van Fietsen voor m’n eten.

Zelf soepfietsen

Lukt het je niet om een keer met Marja mee te fietsen, fiets dan zelf de route. Je vindt verschillende soepfietsroutes nl. ook op Route.nl, de gratis fietsapp. Zo kun je toch op pad en lokaal je ingredienten bij elkaar fietsen.

Informatie

Marja van der Ende
www.fietsenvoormijneten.nl
info@fietsenvoormijneten.nl

Openingstijden:
Maak een afspraak en fiets een keer mee!