Fietsverhuur Westland

Ontdek de omgeving van het Westland op de fiets. Fietsverhuur Westland verhuurt de perfecte fiets voor jou: fietsen met versnellingen, E-bikes, tandems en kinderfietsen.

Fietsverhuur Westland

De themaroutes van Fietsverhuur Westland leiden je door typisch Westlandse tuinderpaadjes, de stilte van het bos en langs het uitzicht van duin, strand en zee. Zo ontdekt je speciale en dikwijls verborgen plekjes die het Westland zo bijzonder maken. Zoek je liever de drukte op? Dan zijn de grotere steden als Delft en Den Haag niet ver weg en ook een bezoekje waard!

Compleet dagje uit

Fietsverhuur Westland biedt ook leuke fietsarrangementen. Ga bijvoorbeeld op pad met een ‘puur Westlandse’ gevulde picknickmand die je ergens langs de route kunt nuttigen. De meeste arrangementen zijn al vanaf 2 personen te reserveren en aan te passen aan je persoonlijke wensen.

Fietsverhuur

Je huurt al een volwassenfiets voor €8,50 per dag. Maar als je liever een elektrische fiets wilt huren, dan kan dat al vanaf €19,-. 

Informatie

Zwet 1
2295 KZ  Kwintsheul 
Tel: 0174-290125 / 06 23643950
www.fietsverhuurwestland.nl

Openingstijden

Wij zijn nu alleen nog geopend op afspraak. Tussen 9.00 en 18.00 uur kunt u 7 dagen per week uw gehuurde fietsen afhalen en inleveren.

Let op: straatnaam de Zwet 1 wordt niet door alle navigatiesystemen ondersteund; voer dan Lange Wateringkade 52 in.