Frambozen plukken in een kas!

Kom frambozen en ander fruit plukken in de kas van Plukkerij Framblij: laat al je fram-boosheid achter je om ter plekke weer fram-blij te worden!

Plukkerij Framblij

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het heerlijk en (ont)spannend om zelf sappige frambozen te plukken. Ze groeien overal, zijn groot en rood en je krijgt er zin in. Waar ooit de overgrootvader van Dirk-Jan Bruinsma; Janus Boon in 1929 een druiven-eetgelegenheid begon, is nu door zijn achterkleinzoon een Plukkerij gestart met diverse soorten onbespoten zacht fruit.

Zelf fruit plukken

De frambozen op de Plukkerij kunnen vanwege de teelt in de kas bijna het jaar rond geplukt worden en daarnaast zijn er diverse seizoensgebonden fruit soorten, zoals aardbeien, druiven, kersen, bramen, appels, peren, enzovoorts. Op Facebook wordt steeds vermeld welk fruit er is. Het zelf plukken is een avontuur, de vruchten zijn vers, gezond en vol antioxidanten. Alles wordt onbespoten en zo milieuvriendelijk mogelijk geteeld met veel liefde. Kinderen, opa’s, oma’s en ouders krijgen weer allemaal een mandje om de hals, een schaartje in de hand en plukken maar! Er kan al vanaf €2,50 geplukt worden.

Je weet wat je plukt en je weet wat je eet!

Knuffelen met konijnen en het speeltuintje

Na het plukken en de limonade van de Theeschenkerij kan er ook nog even gespeeld worden in de speeltuin van de Plukkerij. En waar Opa Janus Boon ooit aapjes had, heeft de Plukkerij Framblij knuffel-konijnen, een kip, een haan en twee pony’s. 

Pluktijden

Woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur
Zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur
Contante betaling, pinnen niet mogelijk.

*Woensdag 24 mei is de eerste plukdag van dit seizoen en in oktober sluit de Plukkerij haar deuren weer tot het voorjaar.

 • Plukkerij Framblij

  Zwartendijk 11
  2681 LM Monster
  Tel: 0612031522 of 0653465194
  info@plukkerijframblij.nl
  www.plukkerijframblij.nl
  Facebook

  Openingstijden
  Op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. 
  *Woensdag 24 mei is de eerste plukdag van dit seizoen. Tot oktober. 
  Het stalletje is dagelijks geopend, zolang de voorraad strekt. 

Waar kan ik dit doen?