Frambozen plukken in een kas!

Kom frambozen en ander fruit plukken in de kas van Plukkerij Framblij: laat al je fram-boosheid achter je om ter plekke weer fram-blij te worden!

Plukkerij Framblij

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het heerlijk en (ont)spannend om zelf sappige frambozen te plukken. Ze groeien overal, zijn groot en rood en je krijgt er zin in. Waar ooit de overgrootvader van Dirk-Jan Bruinsma; Janus Boon in 1929 een druiven-eetgelegenheid begon, is nu door zijn achterkleinzoon een Plukkerij gestart met diverse soorten onbespoten zacht fruit.

Zelf fruit plukken

De frambozen op de Plukkerij kunnen vanwege de teelt in de kas bijna het jaar rond geplukt worden en daarnaast zijn er diverse seizoensgebonden fruit soorten, zoals aardbeien, druiven, kersen, bramen, appels, peren, enzovoorts. Op Facebook wordt steeds vermeld welk fruit er is. Het zelf plukken is een avontuur, de vruchten zijn vers, gezond en vol antioxidanten. Alles wordt onbespoten en zo milieuvriendelijk mogelijk geteeld met veel liefde. Kinderen, opa’s, oma’s en ouders krijgen weer allemaal een mandje om de hals, een schaartje in de hand en plukken maar! Er kan al vanaf €2,50 geplukt worden.

Je weet wat je plukt en je weet wat je eet!

Knuffelen met konijnen en het speeltuintje

Na het plukken en de limonade van de Theeschenkerij kan er ook nog even gespeeld worden in de speeltuin van de Plukkerij. En waar Opa Janus Boon ooit aapjes had, heeft de Plukkerij Framblij knuffel-konijnen, een kip, een haan en twee pony’s. 

Pluktijden

Woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur
Zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur

Tijdens de zomerperiode kun je, m.u.v. op dinsdag en zondag, elke dag komen plukken tussen 10.00 en 12.00u. Je dient vooraf te reserveren! Dit doe je via de site van Plukkerij Framblij.


Contante betaling, pinnen niet mogelijk.

*Woensdag 24 mei is de eerste plukdag van dit seizoen en in oktober sluit de Plukkerij haar deuren weer tot het voorjaar.

 • Plukkerij Framblij

  Zwartendijk 11
  2681 LM Monster
  Tel: 0612031522 of 0653465194
  info@plukkerijframblij.nl
  www.plukkerijframblij.nl
  Facebook

  Openingstijden

  Maandagmorgen 10-12 uur

  Donderdagmorgen 10-12 uur

  Zaterdagmorgen 10-12 uur

  Woensdagmiddag 14-16 uur

   

  En in de schoolvakantie:

  Elke morgen van 10-12 uur, behalve de dinsdag-en de zondag…

   

  Het verkoopstalletje is elke dag open van 8.00-20.00 uur

Waar kan ik dit doen?