Fruitbomen kopen en krentdemonstraties bij De Westlandse Druif

zaterdag 20 april 2019, 10:00

Fruitbomen en krentdemonstraties bij De Westlandse Druif

Op zaterdag 13 april en zaterdag 20 april 2019 worden er bij de Westlandse Druif in Monster wel 20 verschillende soorten fruitbomen te koop aangeboden, geproduceerd door Bogreen. Dit initiatief wordt wegens eerder succes in voorgaande jaren herhaald, toen er onder andere veel kiwi, frambozen en vijgenboompjes werden verkocht.

Vanuit Bogreen kun je vakkundig advies krijgen over de teelt. Bogreen heeft een groot assortiment aan klein fruit producten, geproduceerd volgens alle veiligheid en hygiëne eisen. Zowel bij Bogreen als bij de Westlandse Druif staan deze zaken hoog in het vaandel en zij zijn dan ook beiden GAP gecertificeerd. Dit betekent dat er regelmatige controles worden uitgevoerd op  de hygiëne, voedselveiligheid, meststoffen en biologische gewasbescherming.

Biologische gewasbescherming en krentdemonstratie

Uniek is verder, dat er op deze dagen zakjes biologische gewasbescherming gekocht kunnen worden, ter bestrijding van trips en spint. Normaal is dit niet mogelijk voor particulieren. Ook voor een Krentdemonstratie zijn bezoekers van harte welkom, de vrijwilligers van de druiventuin zullen vol passie en trots de kunst van het krenten uiteggen.

Datum

za 20 apr 10:00