Halloween in Westland: durf jij deze activiteiten aan?

Halloweehiehiehien! De spannendste en griezeligste dag(en) van het jaar! 

Halloween in Westland

Halloween is op dinsdag 31 oktober 2017, maar in het weekend ervoor stijgt de spanning al! In verschillende dorpen in het Westland worden Halloween activiteiten georganiseerd. 

1. Heul'O'ween in Kwintsheul

Het griezeligste evenement van Kwintsheul! Heul'O'ween is zaterdag 28 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur. Er zijn verschillende spannende activiteiten per doelgroep.

4. Spannende spooktocht in 's-Gravenzande

Spoor jij alle 20 griezels op? Je wordt vrijdagavond 27 oktober om 18.30 uur voor bar de Promenade verwacht. En je hebt tot 20.30 uur de tijd om alle vossen te zoeken en de rebus op te lossen... succes met de spooktocht!

Kaarten: €1,00 bij Top1ToysWestland en Primera Brekelmans (op=op).

3. Halloween vossenjacht in Wateringen

Vrijdagavond 27 oktober is het ook lekker griezelen in Wateringen. Er is een spannende Halloween vossenjacht voor kinderen! Vanaf 18.00 uur kun je bij de tent voor het raadhuis (plein) starten. Je hebt tot 20.00 uur de tijd om alle letters te verzamelen en het goede woord te puzzelen. Daarna kun je nog met de griezels op de foto! Ben jij het mooist verkleed? Win een prijs! 

4. Spannende spooktocht in Naaldwijk

Ook in Naaldwijk wordt er vrijdagavond 27 oktober van 18.30 tot 20.30 uur een leuke Halloween-avond georganiseerd. Er is een spannende speurtocht met leuke prijzen. Je kunt op de foto met een griezel of je eng laten schminken. Om 20.10 uur wordt de avond in de Rembrandtstraat afgesloten met een griezelband en heksenlimonade! Dus… trek je engste outfit aan en doe mee!

Griezelige groeten!

www.bezoek-westland.nl

Wil jij een activiteit toevoegen? Mail dan naar redactie@bezoek-westland.nl

Datum

donderdag 19 oktober 2017

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!