Heerlijk: een bootje huren en al varend Westland ontdekken

Westland is ruim 90km vaarwegen rijk. De voormalige aanvoerroutes naar de veilingen bieden een prachtige verrassende blik op Westland.
Wil je ook een keer ontspannen op het water, huur dan eens een bootje en ga op ontdekkingstocht door Westland en de regio.

Bootje huren

Er wordt wel eens gezegd; het is beter vrienden te hebben die een bootje hebben, dan er zelf een te hebben. Mocht je nou geen vrienden kennen met een boot, dan zijn er in Westland verschillende locaties waar je voor een dag een bootje kunt huren. Naast bootjes met benzinemotoren zijn er ook elektrische bootjes te huur.

Knooppuntenroutes

De vaarroutes in Westland zijn duidelijk bewegwijzerd met knooppuntenborden. Er zijn verschillende typen borden voor boten van verschillende afmetingen: kano's (groen), sloepen (blauw) en kleine kajuitboten (bruin). Het is dus geen enkel probleem je weg te vinden. Wanneer je een bootje huurt krijg je van de verhuurder een routekaart mee, waarop de vaarknooppunten te zien zijn. Zo weet je precies welke kant je op kunt.

Ontdek Westland en de regio

Naast de vaarwegen door Westland is het ook erg leuk om de regio te ontdekken. Vanuit Westland vaar je met groot gemak richting Delft, Schipluiden of Maassluis.

Kortom, ontdek binnenkort je eigen regio eens per boot! We weten zeker dat je een fantastische dag zult hebben!

Datum

dinsdag 6 augustus 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!