Herfstvakantie workshop

dinsdag 20 oktober 2020, 14:00

In de herfstvakantie organiseert het Westlands Museum drie keer een workshop voor kids van 6 t/m 12 jaar. Vanwege ’75 jaar vrijheid’ gaan ze met allerlei materialen aan de slag om een eigen vrijheidsbeeld te maken. Vrijheidsbeperking was er in de oorlog, lang geleden, maar ook nu in de coronatijd hebben we met beperkingen in vrijheid te maken.

Hoe zou jij vrijheid verbeelden?

Als aftrap brengen de kinderen een kort bezoek aan de expositie over de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens gaan ze naar de educatiezolder, waar ze onder begeleiding van beeldend kunstenaar Juliette van de Walle hun eigen creatie gaan maken. Die kunnen de kinderen na afloop meenemen, maar ook mogen ze nog enige tijd in het museum blijven staan zodat de museumbezoekers ze kunnen bewonderen.

De workshops vinden plaats op 20, 21 en 22 oktober, steeds van 14.00 – 15.30 uur.

Vanwege corona kunnen (groot)ouders hier niet bij aanwezig zijn, maar zij kunnen ondertussen het museum bezoeken (vooraf reserveren) of een bakje koffie drinken.
Per middag kunnen 10 kinderen deelnemen. Kosten voor deelname bedragen € 5 per kind. Vooraf aanmelden is verplicht en dat kan via de website www.westlandsmuseum.nl.

Datum

di 20 okt 14:00