Het Natuur Atelier

In het Natuur Atelier kun je terecht voor gezellige creatieve workshops, leuke uitjes of een High Tea en lunch.

Het Natuur Atelier

Sinds 2012 verzorgt het Natuur Atelier gezellige creatieve workshops en leuke uitjes in de Pluktuin in Naaldwijk. In de Serre van de Pluktuin vind je het Natuur Atelier met een gezellige winkel, Thee Kamer en workshopruimte. 

Gezellige winkel 

In het Natuur Atelier kun je jaarrond terecht voor een lekker kopje koffie, leuke boeketten (met in de zomer de biologisch gekweekte bloemen uit de Pluktuin), leuke vazen en kannen van Brynxz en nog veel meer.

Leuk uitstapje 

Maar het Natuur Atelier biedt meer, zoals een High Tea of lunch en vele workshops, zoals een workshop bloemschikken of mozaïeken. Maak een keuze uit een van de leuke workshops en activiteiten in de agenda. Of doe mee met een wandel- of fietstocht die beide twee keer per jaar worden georganiseerd.

Naast alle activiteiten is het heerlijk tot rust komen in de Pluktuin, neem je kopje koffie of thee mee en zoek een lekker plekje op in de tuin om hiervan te genieten. In de boomgaard, de Bordertuin of de Nutstuin en bij minder mooi weer in de Binnentuin.

Informatie

Kleine Achterweg 28 
2671 LT Naaldwijk
Tel: 06 42 321 321 (dagelijks bereikbaar)
info@natuuratelierwestland.nl
www.natuuratelierwestland.nl
Facebook

Openingstijden:
Donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en elke eerste zaterdag van de maand. Maandag, dinsdag, woensdag en de overige zaterdagen op afspraak.