Het Varend Corso

vrijdag 3 augustus 2018, 13:15

Een keer per jaar is er één groot varend bloemenfestijn in het Westland en omstreken. Dat is tijdens het weekend van het Varend Corso op 3, 4 en 5 augustus 2018.

Het Varend Corso

Het evenement, met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol, is een jaarlijks terugkerende vaartocht door Westland, Den Haag, Delft en Maassluis. Het thema van het Varend Corso 2018 is: Helemaal Hollands! Denk hierbij aan de tulpen, klompen, stroopwafels, jenever en kazen, maar ook topsporters die internationaal hoge ogen gooien. Verder kunnen termen als Heel Holland Bakt en Hollands nieuwe als inspiratiebron worden gebruikt.

Het zomerse driedaagse evenement zal dus gegarandeerd voor een grote lach op het gezicht van de honderdduizenden toeschouwers zorgen. Bezoekers komen uit heel Nederland en plakken er vaak een weekendje Westland aan. 

Varend Corso Vrijdag SchipluidenVarend Corso 2016

Varend Corso op vrijdag

Tientallen schuiten zijn schitterend opgemaakt en hebben elk een ander thema. Deze kunnen vrijwel overal langs de route gratis bekeken worden. Vrijdag is de Rijmonddag, zaterdag de Westlanddag en zondag de Delflanddag. Bekijk hier de routes en de tijden

Dagje Westland

Bekijk meer over het Westland op www.bezoek-westland.nl

Eten & Drinken
Overnachten
Familie & Kids 

Datum

vr 3 aug 13:15