Hollandse kazen en Westlands Bier bij Kaasmeester Richard

Kaasmeester Richard is een echte kaaskenner. In 2009 startte hij zijn eerste kaaswinkel in Utrecht, maar nu is hij weer terug in het Westland met een nieuwe kaaswinkel!

Opening Kaasmeester Richard

Op vrijdag 19 mei 2017 opende de winkel van Kaasmeester Richard in het nieuwe winkelcentrum het Hart van 's-Gravenzande.

Kaasmeester Richard

De Westlandse Richard is een echte kaasspecialist. In 2009 startte hij zijn eerste kaaswinkel in Utrecht. Hier ontwikkelt hij zijn vakkennis. Hier is het idee gegroeid voor de eigen formule van Kaasmeester Richard. De naam insinueert het niveau tenslotte, hij werkt graag op topniveau! Buiten zijn winkel om is Richard actief bij een aantal ondernemerscollectieven en bestuurslid bij het Vakcentrum Food en Delicatessen in Woerden. Voor ondernemers met een foodspecialiteitenwinkel heeft het Vakcentrum een unieke certificering ontwikkeld. Hiermee kunnen ze aan klanten laten zien dat ze tot de betere foodspecialiteitenwinkels van Nederland behoort. En dat ze continu aandacht besteden aan zaken als kwaliteit, hygiëne, MVO en de geldende wet- en regelgeving. "Dit certificaat had ik in Utrecht en hoop ik op zeer korte termijn in 's-Gravenzande ook weer te hebben hangen.", vertelt hij.

Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland

Kaasmeester Richard verkoopt topkwaliteit Hollandse kaas, heerlijke buitenlandse kaas en bijbehorende verse nootjes. Daarnaast gaat hij wijn én Westlands Bier verkopen! "Ook wil ik volgend jaar de uitdaging aangaan met de wedstrijd Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland!" Richard opent met veel enthousiasme zijn nieuwe kaaswinkel in 's-Gravenzande. 

Waar kan ik dit doen?