Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen

  • Poeldijk

Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen

Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen is een nieuw 4* hotel in Poeldijk. Het hotel kenmerkt zich door de combinatie van een traditionele uitstraling met een hedendaagse luxe.

Unicum

Bij Unicum hebben ze drie pijlers: service, gastvrijheid en kwaliteit. Eigenaar Eddy vertelt: "Er staat maar één iemand centraal en dat is de gast, die staat voor alles." Daarnaast bieden ze ook de warmte, sfeer en gezelligheid die men van Unicum gewend is. 

Hotel

Het hotel in hartje Westland is in 2015 volledig gerenoveerd. De royale kamers zijn voorzien van twee verdiepingen en van alle hedendaagse luxe. Je kunt tijdens je verblijf ook genieten van de roomservice die ze tot 22.00 uur serveren en op verzoek is er veel meer extra's te bieden. 

Unicum Elzenhagen

Restaurant

Het stijlvolle hotel beschikt over een à la carte restaurant met een gezellige en sfeervolle bar, waar je geniet van heerlijke gerechten en specialiteiten. Het restaurant is zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Er is een ruime parkeerplaats (gratis) aanwezig op het terrein.

Meer foto's:

Informatie

Monsterseweg 100
2685 LK Poeldijk
Tel: 0174 254039
info@unicumelzenhagen.nl
www.unicumelzenhagen.nl
Facebook

Openingstijden:
7 dagen per week geopend.