Ijsje of gebakje? Waarvoor stap jij van jouw fiets af?

Tijdens de meimaand fietsmaand zijn we lekker actief bezig met de fiets. Dat betekent tijd voor een heerlijk tussendoortje. Want hé die calorieën fietsen we er toch zó weer vanaf. Welke lekkernij is jouw favoriet? 

Wat zien we?

Op de afbeelding hieronder zie je twee heerlijk uitziende foto's. Twee afbeeldingen waarvan menig mens spontaan lekkere trek krijgt. Maar welke is jouw favoriet? Zou jij eerder voor een ijsje kiezen of kies jij eerder voor een vers gebakje taartje gecombineerd met een kop koffie?

Waar vind ik deze lekkernijen? 

Het ijsje is afkomstig van 'IJssalon LKKR' in Naaldwijk en de koffie met gebakjes kun je vinden bij ''Koffie bij de Buren'' in Kwintsheul. 

IJssalon LKKR

Bij IJssalon LKKR zit je aan het goede adres voor één verkoelend tussendoortje in een breed assortiment van verschillende ambacheltijke ijssmaken. De ijssalon is ook nog eens centraal gelegen, waardoor het goed te bereiken is midden in het centrum van Naaldwijk. 

Koffie bij de Buren

Koffie bij de Buren heeft onlanks haar deuren geopend in Kwintsheul. Drink heerlijke koffie met zelfgemaakte taart in een groene omgeving. Koffie bij de buren is een heu(l)se koffiebar met een uitgebreide koffiekaart. 

Datum

zondag 19 mei 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!