Jamm Beach

  • Ter Heijde

Jamm Beach

Strandtent Jamm Beach in Ter Heijde geeft je het ware strandgevoel door de bijzondere inrichting en het sfeervolle terras met veranda waar je nog lekker met je voeten in het zand kunt zitten. 'Een ontspannen plek voor ontspannen mensen', zoals de eigenaar het noemt.

Strandtent Jamm Beach

Standtent Jamm Beach is een ontspannen plek waar ontspannen mensen graag komen voor een smakelijke lunch, gezellige borrel en een goeie kop koffie. Of laat je verassen door de nieuwe Flammkuchen, de overheerlijke ‘Elzas pizza’s’. In de avond heerlijk eten? Ook dat kan! Ze hebben een goede dinerkaart en iedere maand wisselende menu’s. Eerlijk en vers staan hoog in het vaandel.

Jamm Beach Ter Heijde Westland

Feestjes bij Jamm Beach

PinkStar, Pump up the Bass of Blues aan Zee. Zomaar drie populaire evenementen die in Jamm Beach georganiseerd worden. Of een spontaan feestje met een dj of goede live muziek, het kan allemaal! De feesten van Jamm Beach vindt je in de agenda. Je eigen feest bij Jamm of trouwen op het strand? Neem contact op.

Strandactiviteiten

Golfsurfen, suppen of strandactiviteiten als volleyball, powerkiten en strandjutten, het is mogelijk via hun partner Dreams Events.

Graag tot Jamm!

Meer foto's:

Informatie

Karel Doornmantrap 2
(strandopgang Karel Doormanweg)
2684 XH Ter Heijde
Tel: 0174-725200 / 06-18512039
dylan@jamm-beach.nl
www.jamm-beach.nl
Facebook

Openingstijden:
Jamm Beach is geopend van april tot en met september onder voorbehoud van slecht weer. Bij twijfel kun je contact opnemen met Dylan: 06-18512039. Parkeren is gratis.