Jaren 60-70 met The Thunderbirds

zaterdag 20 april 2019, 20:30


De formatie The Thunderbirds is ontstaan in het begin van de jaren zeventig. 
De grondlegger van de band is Rob Innemee, die sinds jaar en dag de bas bespeelt. The Thunderbirds hebben in de meer dan dertig jaar van hun bestaan, op alle gerenommeerde podia opgetreden. Met vele bekende nationale en internationale sixtiesbands, maar ook als begeleidingsband van diverse grote zangers en zangeressen.

Eén van de hoogtepunten was het begeleiden van de bekende Nederlandse Roy Orbison vertolker Ad Swart bij een optreden voor de Belgische tv-zender VTM.
 Jaren lang hadden The Thunderbirds een bijzondere band met Engeland. Eigenlijk een soort Roll-on Roll-off relatie. Ze hebben namelijk een aantal seizoenen met groot succes opgetreden op de veerboot tussen Hoek van Holland en Harwich! Dus op de heenweg spelen en op de Nederlandse wateren. En weer terug op de Engelse wateren. Met elke avond een ander, zeer enthousiast publiek. De band heeft inmiddels  een facelift gehad met nieuwe bandleden.
Stuk voor stuk zijn het zeer ervaren muzikanten met een lange staat van dienst. Ze spelen muziek in de sfeer van de jaren 60 en 70, zoals Rock’n Roll, Country,en Indo-rock. Op het repertoire staan nummers van Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly, Creedence enz,en instrumentale nummers van de The Shadows, dus heel gevarieerd. Fijne muziek om op te dansen, of gewoon lekker naar te luisteren. 


Zaal open: 20.30 uur
Entree: €  7,= inclusief de koffie
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl (gewenst niet verplicht)
 

Datum

za 20 apr 20:30