Jaren 60 en 70 muziek met Greenhouse

zaterdag 16 februari 2019, 20:30

Jaren 60 en 70 muziek met Greenhouse in Cultuurschuur.

Joe Cocker, Santana, Credence Clearwater Revival, Jeff Healey, The Kinks, Robert Palmer, Spencer Davis Group, Rolling Stones en The Beatles, dit alles wordt gebracht door Greenhouse op zaterdagavond 16 februari 2019 in de Cultuurschuur.

GreenHouse is een coverband bestaande uit 5 muzikanten die allen meer dan 40 jaar ervaring in de muziekwereld hebben. Zij hebben gespeeld in o.a. Tea Set, Jupiter, Big Wheel, Levy Joe, Summer, WestCoast, Moondance en tientallen andere bands. Eind 2015 hebben zij de handen ineen geslagen en de band GreenHouse opgestart. Een coverband met lekkere, herkenbare rock en popsongs uit de 60- en 70er jaren, die iedereen kan meezingen. In de Cultuurschuur treedt Green House op met de zangeres Fabiënne Dallau. Fabiënne haalde de halve finale van het TV-programma “Hollands Got Talent” in 2015. Een optreden van GreenHouse bijwonen is een groot feest van muzikale herkenning. Veelal sixties en seventies repertoire met uitstapjes naar latere jaren. Met toewijding, plezier en veel enthousiasme is er gearrangeerd en geschaafd aan het repertoire van de band.

Meer informatie

Onderga de muzikale passie van deze vijf muzikanten en kom zelfs eens luisteren naar de grote muzikaliteit en aansprekende nummers van deze band, u zult daar zeker van genieten!
Aanvang 20.30 uur, entree € 7,- inclusief de koffie, aanmelden gewenst bij info@cultuurschuur.nl

Datum

za 16 feb 20:30