Je kan de Pot Op

Met deze wc-pottenrace ben jij de coureur van een levensechte gemotoriseerde WC-Pot. Verzamel zo snel mogelijk WC-rollen en win!

Je kan de Pot Op

Je kan de Pot Op is een activiteit van de Tuinderij in de Lier in het Westland. Op een WC-pot race je in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een eigen kleur badjas, op de WC-pot, naast zijn/haar startpunt. Bij deze startpunten staan paaltjes waarop WC-rollen verzamelt moeten worden. De WC-rollen met pluspunten moet je zo snel mogelijk verzamelen, maar er zijn ook WC-rollen met minpunten die je bij je tegenspeler om het paaltje kan doen. De WC-pot coureur met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs.

Prijsindicatie

De activiteiten van De Tuinderij zijn te combineren in vorm van een arrangement. Een indicatie: de prijs van 2 activiteiten naar keuze bedraagt € 34,50 p.p.

Ook het programma Boer Zoekt Vrouw heeft het Westland ontdekt! De wc-pottenrace met boer David en zijn Westlandse Mara.

Meer leuks vind je in onze agenda.

 • De Tuinderij

  Van Wijklaan 2
  2678 NJ De Lier
  Tel: 015-3801580
  info@detuinderij.nl
  www.detuinderij.nl
  Facebook

  Telefonische bereikbaar:
  Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur - 12:00 uur & 13:00 uur - 17:00 uur
  Zaterdag: 09:00 uur - 12:00 uur


  Openingtijden:
  De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Waar kan ik dit doen?