Kano & raften op de golven

Leuk! Raften of kanoen in de Noordzee. Bij Westbeach geniet je van de zon, het strand, de golven en de relaxte sfeer. 

Raften

Raften is een leuke en uitdagende teamsport. Westbeach beschikt over 3 rafts. Dit betekent dat je met 25 personen tegelijk kunt raften. Afhankelijk van de zee kan deze activiteit pittig en uitdagend zijn. Maar avontuurlijk is het zeker weten! De wetsuits (in alle maten) houden je warm.

Kanoën in de Noordzee

Kanoën (brandingvaren) is ontspannend en uitdagend tegelijk. Bij een rustige zee is peddelen op onze Noordzee heerlijk relaxt. Wanneer er golven zijn, komt er wel een beetje doorzettingsvermogen om de hoek kijken. Net zoals bij het surfen ‘peddel’ je eerst door de golven heen om vervolgens met je kano op de golfen mee te kunnen rijden. Ze hebben 25 ‘sit on top kano’s’ inclusief kniebanden, rugsteun en uiteraard een peddel. De wetsuits (in alle maten) houden je warm.

Feestje vieren?

Raften en kanoën zijn leuke en originele activiteiten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeesten, strand sportdagen en familiefeestjes. Je wordt ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje op vrolijke zomerse muziekjes. Nadat iedereen een wetsuit aan heeft, loop je met een raft naar de zee. Met 3 anderen probeer je in een raftboot de golfen te bedwingen. En na een heerlijke BBQ drink je een warme kop chocolade melk aan ons knisperend kampvuurtje...

Waar kan ik dit doen?